Usuwanie konta
Trwale usuwa Twoje konto.

warning
Konto można usunąć tylko jeśli nie jesteś ostatnim administratorem firmy. Usunięcie jest nieodwracalne. Kliknij Usuń i potwierdź, aby kontynuować.
notatka
Zrzuty ekranu są generowane automatycznie ze środowiska testowego i dostępne po polsku i angielsku.